Sunday, 27 April 2014

geram.assignment.test.kawan2

assalamualaikum w.b.t...
huhuhuhu lme sgt dh x mnulis kt cni....arini aku dtg smula stelah tiada spe lg rse nye yg layak tuk dgr rse kegeraman aku ni... x tau dh apa nk ckp, msing2 pnye tanggungjawab kan...so pikul laaa sndiri....korg bru ada 2 test N 1 assgment...tu pn dh mnyusahkan aku.... eeehhh aq ada 5test and 2 assignment kot...tp x ksah laaa sgt klau stakat korg nk tnye soalan tu kan, lau aku ada jwapan nye aku jwab laaa...

ini tidak assignment korg x siap lg....then korg sebok2 nk blik rumah parents masing2....one more time aku mmg x kisah korg nk balik...tapiiiii dh balik tuuuu tlg laaa jgn mnyusah kn aku... ini duk asyik col aku tnye camne nk wat assignment laaa....mntak tlg print kn laaa.... tnye colour file laaa (sir aku yg ni mmg kne ada specific tuk colour file), mntak tlg hantarkn laaaa....iiissshhhhh geram je rse nye....nak je jerkah3...nasib bek kwn....

korg ngat aku x balik rumah sbb nk tlg korg ke....korg senang2 duk rumah, aku lak yg  srabut2 kne tlg....aq pn ada kje aku...aku pn nk study gk....haaaaa ble dh rse geram ngat mula laaa aku nk buat muka N tgi kan suara ni....sory to say aku pun ada masalah aku sndiri even korg nmpak aku bhagia je......huhuhuhuhuhuhuh.....geeerrrraaammmmm....nasib bek pikir korg kawan aku je....lau x, xtau laaa apa jd......aarrrrggggghhhhhhh


note bg spe yg bce: keep it silent and keep it as our secret...tQ

No comments:

Post a Comment