Wednesday, 27 February 2013

janji

assalamualaikum w.b.t
oK...
sperti yg sy jnji kn smalam
ari ni sy akn tunai kn
ni dy gmbar kmi smasa d dungun
hihihihihihihi



itu dy... mida, niniey N sy..

haaaa....gmbar ni d ambil d hdapan uitm...nmpak bus kunyit kt blakang tu...hihihihi

glagat kmi d dlm hOmestay...

all my geng... 10's of us.. gonna miss my gurlz..

ni smua wrga yg dtg mse gathering ary tu... owww lini xde dlm ni...sbb dy ambik photo...hikhikhik

tgOk si bulat a.k.a dak uitm sgamat wt muka cOmel tu...hikhikhik

photo di tepian pantai dungun

oK ni je la photo yg blh d update kn...
kmi ada gk wt bBq..
tp photo tu x leh upload
privasi ckit...
hihihihihihi

ok slamat melihat
salam

Tuesday, 26 February 2013

malas itu alasan

assalamualaikum w.b.t
hYe3
tgOk tjuk n3 kli ni
"malas itu alasan"
nk tau apa yg sy mls kn
hihihihihihi
sy mlas nk update blOg ni
biarpun sbenar nya bnyak cte nk share
huhuhuhuhuhu

mgu lps sy trun dungun
sje gathering ngan my frenz
hiiihihihihi
rndu sgt2 kat my gurlz tu..
tu la nk ckp mls nye
spatut nya sy wt stu n3 tuk gathering sy ni
tp d sbb kn mls mnaip maka sy selit kan jer la cte ni kt n3 ni
hikhikhik
nnti sy upload gmba mse kt sne ye
tp dkat n3 ni x blh nk upload
sbb gne pc umh
In Shaa Allah nti ada ksempatan sy upload ye

ok next stOry ntuk n3 ni
sbtu ni sy akn mndaftar kn dri sebagai student UiTM shah alam
huhuhuhuhuhuhuhuhu
dbaran ketakutan amat d rasai
hakhakhakahak
tp x tau la ape yg saya tkut kn
hiihihihihihii
bse la kot nk g tmpat bru kn
harap smua nya bjalan ngan lncar lah hendak nya
amin...

emmmmmm33333
apa lg ye??????

ok let me tell u ols about someting yg mnggores jiwa sy hari ini
eceeeceeeceeeceee
hihiihiihi
td sy dpt email dr BR1M
dan email tu mmberi tahu bhawa sy x dpt br1m
d sbb kn olh nme sy tlh trsenarai dlm senarai isi rumah pmohon lain
(mak saya la tu)
tp yg sy bengang nya
kwan sy dpt je kot
pdahal ayh dy pn isi nme dy jgak dlm snarai tanggungan
huhuhuhuhuhuhuhu
panas aty btOl la
hikhkhikhikhik
sabau aja la
eh apa dy x tau ke sy prlu pakai duit yg banyak skang ni
(bukan untuk kawin, tp untk stdy)
hahahahahahahahaha

ok xde apa dh kOt...
ckup dh la pnjg nye n3 ni
nti sy dtg lg...

ok salam smua

Friday, 1 February 2013

~sYukuR~

assalamualaikum w.b.t

sy mula kn n3 sy kli ini dgn ucapan syukur alhamdulillah ke hadrat Illahi krna tlh mmbri pluang untk sy dan rakan2 yg lain myambung lg pngajian kmi ke pringkat ijazah sarjana muda.. sy brsyukur krna sy mmpu ke thap ini.. ucapan ribuan trima ksih buat smua family sy sbb sgup bkorban masa dan wang ringgit untuk sy.. sgup mnghantar dan mnjmput sy di dungun smasa sy dlm pngajian diploma dahulu.. dan trima ksih juga krana sgup mmbank-in kn duit untk sy apabila sy mmerlukn nya.. mOga x lupa smua itu.. dan sy hrap agr suatu mse nti sy d beri ksempatan untuk mmblas sgala nya.. ucapan jutaan terima ksih juga sy ucap kt buat smua rakan2 dan lcture2 yg bnyak mmbntu sy slama 3 tahun sy d UiTM Dungun.. sgala memOri bersama x mmpu sy lupa kan, dah brharap agr ianya tetap kekal dlm igtan ini..

######################################################

3 tahun yg lalu sy d tawar kan ke pogram diploma spenuh msa d UiTM Dungun.. brmula dr hari prtama sy mnjejak kn kaki d sne, sy brasa sgt takot.. brada jauh d rntau org, d negeri yg brlainan dialek nya dgn negeri sy.. mndengar warga trengganu dan klantan brcakap mmbuat kn sy rse pning.. sukar sy untuk mmahami nya.. lama-klamaan sy mmpu mmbiasa kn dri..

brmula dgn semester prtama, sy d duga dgn demam panas shari sblOm final exam brmula.. nmun, alhamdulillah sgala nya mmpu sy hrungi brkat prtOlOngan rakan2 dan juga rS.. smester demi smester sy lalui brsama rakan2 lain.. jtuh bngun sy, hnya tuhan yg tau.. huhuhu.. skali lagi smester 5 sy d uji.. ujian prtama, syukur sy mmpu hrungi.. sgala nya brlaku beberapa hri sblOm final exam brmula.. (xprlu la cte ape dugaan prtama ni.. sbb trlalu privasi).. huhuhu.. nmun, dlam semester yg sama dan dalam mgu final exam.. sy d uji dgn pmergian abah buat slama nya.. sgala nya sy tmpuhi dgn tabah.. alhamdulillah rsult sem 5, sy llus smua nya.. wlaupun sy mndapat pointer yg agk rndah dr rakan yg lain.. sy brtambah bersyukur bila smester terakhir sy, sy mndapat DL.. syukur.. brkat ksabaran dan usaha..

#####################################################

sgala nya sudah brlalu.. sbulan lagi sy bakal brgelar pelajar ijazah d UiTM Puncak Alam.. (tp sy transit kt Shah Alam dlu..) mndapat twaran d tmpat yg mmg family sy harap kn mmg mmuas kn ati.. brtambah puas aty , sy d tawar kn cos yg sy idam kn.. FINANCE.. huhuhu... wlaupn sy sOrg girlz dlm kls sy yg dpt cos tu dlm kt puncak alam, tp xpe la.. rakan yg lain msih adawlaupun brlainan cos..huhuhu

ok smpai d cni shaja stOry sy.. pape pn thankz God.. atas sgala pmberian Mu..

salam